Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

jscraftylady Offline
#1 Posted : Wednesday, June 19, 2013 9:37:39 PM(UTC)
jscraftylady

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Registered, Circle Member
Joined: 11/18/2006(UTC)
Posts: 3,429
Location: Alabama

Thanks: 499 times
Was thanked: 2017 time(s) in 1097 post(s)
For about two weeks, I couldn't see any pictures. If I clicked on the links, I got an error message that the content had been moved and I need to contact an administrator. Today on the same computer with the same browser, suddenly it's fixed. I will never figure this site out, but I am glad I can see pics again.BigGrin
Dragonfly50 Offline
#2 Posted : Wednesday, June 19, 2013 10:21:18 PM(UTC)
Dragonfly50

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/3/2011(UTC)
Posts: 2,488
United States

Thanks: 1237 times
Was thanked: 1219 time(s) in 728 post(s)
They were gone for me also.

AND I couldn't post any either.

This happened a while back when we tried to add pictures using the "attach files to this post" feature below.

Then it was blamed on our browsers, cookies and the kitchen sink. lol

Same as last time it amazingly "fixed" itself.

Must be the computer gremlins playing tricks on us.

I made a card with my Cuttlebug to share in the Cuttlebug thread and could not get the picture to load.

Thanks to a MB friend (Narelle) it is there now.
She went to my blog and was able to capture and post it from there.

I am glad they are back because I like looking at everyones creative craftiness.

D~



jscraftylady Offline
#3 Posted : Thursday, June 20, 2013 7:26:03 AM(UTC)
jscraftylady

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Registered, Circle Member
Joined: 11/18/2006(UTC)
Posts: 3,429
Location: Alabama

Thanks: 499 times
Was thanked: 2017 time(s) in 1097 post(s)
Yes, I couldn't post pictures, either. I haven't tried in a while. When I get to my home computer, I will retry to post my Cuttlebug card photos and see if that is fixed for me, too.

And yeah, customer service always tells you it must be your computer, or your browser, or your internet connection, etc. Yet, somehow it attacks a bunch of us at one time.ThumbDown
Dragonfly50 Offline
#4 Posted : Thursday, June 20, 2013 10:09:32 AM(UTC)
Dragonfly50

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/3/2011(UTC)
Posts: 2,488
United States

Thanks: 1237 times
Was thanked: 1219 time(s) in 728 post(s)
Scared yup

I'm glad the pictures are back.

Would love to see what you made.
Off to check it out!

Hugs
D~
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.173 seconds.
nebo-cricut-01